Avís d'incidència

Si teniu cap incidència al campus, empleneu el formulari següent. (Els camps en negreta són obligatoris.)

Escriu el nom del curs i l'edició a la qual estàs matriculat (ex. Tècniques de negociació, edició 3). Si no estàs matriculat a cap curs, posa «cap».
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar si ets un visitant real i així evitar l'enviament de correu brossa automatitzat (spam).
15 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Protecció de dades

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal a les oficines del Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.